Πέμπτη, Νοεμβρίου 20, 2008

Γιορτάσαμε όλοι μαζί τα γενέθλια μας,

Έληξε με επιτυχία ο κύκλος προσφορών μας στους φίλους του εστιατορίου μας, για τα 36 χρόνια μας στην Ρόδο και τα 14 στην Αθήνα. 10 ζευγάρια κέρδισαν και απόλαυσαν 10 διπλά μεσημεριανά γεύματα στα ΚΙΟΥΠΙΑ, 10 με 21 / 11.

Πιστεύουμε αυτή η πρωτοποριακή κίνηση στο ebay μας δίνει πιο άμεση αμφίδρομη επικοινωνία, και στο διαδίκτυο, με τους φίλου μας. Στο μέλλον θα το επαναλάβουμε, σε χρόνο έκπληξη.

Θα σας δούμε λοιπόν ξανά στον χώρο μας, για μια γαστρονομική περιπέτεια, ή στο διαδίκτυο για ''Γενέθλια hi tech δηλαδή: από το παρελθόν στο μέλλον.'' Όπως έγραψε και το Αθηνόραμα...

36 χρόνια "Κιούπια"
αθηνόραμα.gr - 13/11/2008

Ο καιρός περνάει και πλέον μιλάμε για μια μεγάλη (οικογενειακή) ιστορία, η οποία αρχίζει από τον πατέρα Μιχάλη Κουμπιάδη και φτάνει μέχρι τον γιο Βαγγέλη: το 1972 πρωτοάνοιξαν τα «Κιούπια» στη Ρόδο, για να επεκταθούν πριν από 15 χρόνια επί αθηναϊκού εδάφους, οπότε έχουν κάθε λόγο να γιορτάζουν τη σταθερή εκτίμηση του κοινού. Στο χειμερινό μενού θα βρείτε ενδιαφέρουσες συνταγές, όπως ροδίτικο πιλάφι με φασόλια, κουκουνάρι, ρεβίθια φούρνου και μοσχαράκι στάμνας ή τα... γλειφιτζούρια από μοσχάρι, ενώ -ένεκα γενεθλίων και μια που ήδη έχουν το δικό τους blog- έβγαλαν στο e-bay δέκα τραπέζια για δύο άτομα (των € 108 έκαστο) με την προσφορά (πες τη και «δημοπρασία») να ξεκινάει από € 0,99. Γενέθλια hi tech δηλαδή: από το παρελθόν στο μέλλον.
'Αντζελα Σταματιάδου astamatiadou@athinorama.gr

http://www.athinorama.gr/restaurants/default.aspx?i=1675#editotop


-------------------------------------------------------------------------------
Με εκτίμηση

ΤΑ ΚΙΟΥΠΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: