ΦΕΣΤΙΒΑΛ “Ο κόσμος του Ζύθου ΣΤΑ ΚΙΟΥΠΙΑ”
20 Μαϊου - 24 Ιουνίου 2008
Επιτέλους πλησιάζουμε στο καλοκαίρι και είμαι ενθουσιασμένος γιατί το φεστιβάλ ζύθου στα ΚΙΟΥΠΙΑ είναι γεγονός! Ο Βαγγέλης Κουμπιάδης έχει δημιουργήσει μία σειρά από μενού έκπληξη…που αναδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο, την ευρεία και ποιοτική γκάμα των ζύθων που διαθέτει η ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΖΥΘΟΠΟΙΙΑ. Κάθε Τρίτη από 20 Μαΐου-24 Ιουνίου θα παρουσιάζονται στο εστιατόριο εξαιρετικές μπύρες συνοδεία μενού με 19 διαφορετικές ελληνικές γεύσεις.
Ξανθιά, κόκκινη, μαύρη, lager, pilsen, ale, stout, μοναστηριακή, μυστηριώδης και απρόβλεπτη, με γεύσεις και αρώματα που σαγηνεύουν! Θα τις ζήσετε όλες…σε μία σειρά από αξέχαστες γευστικές εμπειρίες ζύθου ΣΤΑ ΚΙΟΥΠΙΑ στο Κολωνάκι!
“Ο κόσμος του Ζύθου ΣΤΑ ΚΙΟΥΠΙΑ” σας δίνει την ευκαιρία να απολαύσετε ένα ξεχωριστό ζευγάρι από επιλεγμένους ζύθους της ΑΘΗΝΑΪΚΗΣ ΖΥΘΟΠΟΙΙΑΣ , να ενημερωθείτε για την ιστορία τους και τον τρόπο παρασκευής τους και πάνω από όλα να δοκιμάσετε μοναδικούς συνδυασμούς γεύσεων.
Το κόστος συμμετοχής στις βραδιές είναι €35,00/άτομο και οι πελάτες έχουν τη δυνατότητα να απολαμβάνουν το μενού μπύρας και καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας.
Στην υγειά μας…σας περιμένω κάθε εβδομάδα με τα νέα και τα παραλειπόμενα των βραδιών που θα ακολουθήσουν…
Ο κύριος «Κ».
20 Μαϊου - 24 Ιουνίου 2008
Επιτέλους πλησιάζουμε στο καλοκαίρι και είμαι ενθουσιασμένος γιατί το φεστιβάλ ζύθου στα ΚΙΟΥΠΙΑ είναι γεγονός! Ο Βαγγέλης Κουμπιάδης έχει δημιουργήσει μία σειρά από μενού έκπληξη…που αναδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο, την ευρεία και ποιοτική γκάμα των ζύθων που διαθέτει η ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΖΥΘΟΠΟΙΙΑ. Κάθε Τρίτη από 20 Μαΐου-24 Ιουνίου θα παρουσιάζονται στο εστιατόριο εξαιρετικές μπύρες συνοδεία μενού με 19 διαφορετικές ελληνικές γεύσεις.
Ξανθιά, κόκκινη, μαύρη, lager, pilsen, ale, stout, μοναστηριακή, μυστηριώδης και απρόβλεπτη, με γεύσεις και αρώματα που σαγηνεύουν! Θα τις ζήσετε όλες…σε μία σειρά από αξέχαστες γευστικές εμπειρίες ζύθου ΣΤΑ ΚΙΟΥΠΙΑ στο Κολωνάκι!
“Ο κόσμος του Ζύθου ΣΤΑ ΚΙΟΥΠΙΑ” σας δίνει την ευκαιρία να απολαύσετε ένα ξεχωριστό ζευγάρι από επιλεγμένους ζύθους της ΑΘΗΝΑΪΚΗΣ ΖΥΘΟΠΟΙΙΑΣ , να ενημερωθείτε για την ιστορία τους και τον τρόπο παρασκευής τους και πάνω από όλα να δοκιμάσετε μοναδικούς συνδυασμούς γεύσεων.
Το κόστος συμμετοχής στις βραδιές είναι €35,00/άτομο και οι πελάτες έχουν τη δυνατότητα να απολαμβάνουν το μενού μπύρας και καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας.
Στην υγειά μας…σας περιμένω κάθε εβδομάδα με τα νέα και τα παραλειπόμενα των βραδιών που θα ακολουθήσουν…
Ο κύριος «Κ».
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου